Aan de slag als huishoudhulp in je eigen regio?


Is dat even mooi meegenomen! Wij zijn namelijk voortdurend op zoek naar gemotiveerde kandidaten die graag een huishouden runnen. Wil je graag aan de slag en ben je benieuwd naar wat een job als huishoudhulp inhoudt? Lees dan gauw even verder..


NIET LULLEN MAAR POETSEN.

Cleaning Hands Huishoudservices is opgericht om jong en oud in regio Zuid-Holland te matchen met een gescreende huishoudhulp. De schoonmaaksters kunnen vervolgens helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, koken en boodschappen doen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit te verwezenlijken hebben we een top team nodig en daarom zijn wij opzoek naar huishoudhulpen in de volgende steden en gebieden:

Amsterdam, Alphen a/d Rijn, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle a/d IJssel, Den-Haag, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpen a/d IJssel, Ridderkerk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Zoetermeer. 

Wat bieden wij?

Een marktconform salaris

Goed te combineren met ander werk of studie

Werken in jouw eigen stad

Uren uit te breiden met meerdere adressenWat vragen wij van jou?

- Een VOG aanvragen is voor jou geen probleem
- Je hebt eerder schoonmaakwerk verricht
- Je bent zelfstandig en neemt initiatief 
- Je bent van maandag t/m zondag tussen 09:00 uur en 21:00 uur flexibel in te roosteren.
- Je spreekt en verstaat Nederlands.
- Je bent sociaal en legt gemakkelijk contact. 
- Je beschikt over een fiets of je bent in staat om te reizen met het openbaar vervoer.


Nog steeds geinteresseerd?

Das mooi! Wij willen dan ook graag kennis met je maken. Bekijk hieronder eerst alle veelgestelde vragen en laat daarna je gegevens achter door op de 'Solliciteer!' - knop te klikken. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens en wie weet kan jij binnenkort in je eigen stad aan de slag als huishoudhulp!

info@cleaning-hands.nl
Tel: 010 - 26 13 531
WhatsApp: 010 - 26 13 531

*Telefonische acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Veel gestelde vragen:

Wat voor dienstverband biedt Cleaning Hands Huishoudservices?

Created with Sketch.

Cleaning Hands Huishoudservices werkt op basis van de overheidsregeling “Dienstverlening aan huis”. Wij bieden je een contract op basis van deze regeling.

Wat houdt het in om te werken via de regeling Dienstverlening aan huis?

Created with Sketch.

Werken via de regeling “Dienstverlening aan huis” betekent dat je wit kan werken als huishoudelijke hulp, vanuit een organisatie die alles regelt. Cleaning Hands Huishoudservices zorgt ervoor dat jij als hulp maandelijks een loonstrook ontvangt met de gewerkte uren. 


Ga ik aan de slag als ZZP'er?

Created with Sketch.

Nee, je gaat rechtstreeks voor de particulier werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Je komt dus ook niet in loondienst bij Cleaning Hands Huishoudservices. Via ons  is het echter gemakkelijker om met elkaar in contact te komen. Daarnaast regelen wij het een en ander voor jou als hulp, denk bijvoorbeeld aan het werven van nieuwe klanten en de administratie.

Wat verdien ik per uur?

Created with Sketch.

Je verdiend €11,50 per uur.

Huishoudhulp en de Belastingdienst

Created with Sketch.

Iedereen die in Nederland werkt voor geld is verplicht om aan de belastingdienst te laten weten hoeveel er is verdient. 

Als je in loondienst bent wordt er automatisch door jouw werkgever van je bruto loon geld ingehouden en afgedragen aan de belastingdienst. 

Bij de regeling Dienstverlening aan huis wordt dit niet automatisch gedaan. Aan het eind van het jaar dien je namelijk aangifte inkomstenbelasting te doen. 

Je dient, afhankelijk van het totaal aan inkomen, inkomstenbelasting af te dragen, alsmede premie volksverzekering en bijdrage zorgverzekeringswet. Bij de aangifte van inkomstenbelasting worden deze bedragen automatisch berekend. 

Wie betaalt belasting en premies ZVW

Created with Sketch.

Cleaning Hands Huishoudservices houdt standaard niets in voor de belasting. Als je werkt via de Regeling Dienstverlening aan huis moet je zelf aangifte doen voor de inkomstenbelasting en belasting en premies betalen.

Voor informatie over wat je zou moeten betalen en reserveren raden we je aan om de belastingdienst te bellen: 0800-0543

Ben ik verzekerd voor WW en ZW?

Created with Sketch.

Bij de regeling diensten aan huis ben je niet verplicht verzekerd voor ZW en WW. Je kunt er voor kiezen om dit zelf te doen op de website van het UWV.

Kan ik vrijnemen wanneer ik wil?

Created with Sketch.

Het kan een keer gebeuren dat je door bepaalde omstandigheden niet kan werken bij een klant. Wij willen dit dan wel  ruim van te voren weten, minimaal een week van te voren, zodat we een vervangende hulp voor jouw klant kunnen zoeken. 

Bij ziekte kan je dat natuurlijk niet van te voren aangeven, maar wij verzoeken je dit wel altijd voor 9:00 uur door te geven, zodat wij ook op kortere termijn nog wel ons best kunnen doen een vervangende hulp te vinden voor jouw klant.

Krijg ik meteen een vol rooster?

Created with Sketch.

Je kunt bij ons aangeven hoeveel uur je beschikbaar bent en in welke gebieden je aan de slag wilt. Vaak starten wij met één klant om te kijken hoe het gaat. Wanneer alles goed gaat, doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk het aantal uren kan werken dat je wenst. In gebieden waar we veel aanvragen hebben, zal dit sneller gaan.

Heb ik doorbetaalde pauzes?

Created with Sketch.

Nee, als je langer dan 4,5 uur werkt dan heb je wettelijk recht op 30 minuten pauze. Deze tijd is onbetaald. Het is aardig als iemand jou een kopje thee aanbiedt maar het is verstandig om dan wel duidelijk te hebben of dit binnen jou werktijd valt of er buiten. 

Wie is er verantwoordelijke bij schade?

Created with Sketch.

Wanneer je bij iemand aan het werk bent, dan kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je per ongeluk schade veroorzaakt. Wij vragen de klanten altijd vooraf om na te gaan of hun verzekering eventuele schade vergoedt.

Wanneer er iets stuk gaat door jouw grove schuld of nalatigheid dan kan jij aansprakelijk gesteld worden voor de ontstane schade. Wij vinden het belangrijk dat je een aansprakelijkheidsverzekering hebt. Reden hiervoor is dat een eventuele discussie dan tussen verzekeringsmaatschappijen zelf kan worden gevoerd

Wat mag ik niet doen als Huishoudhulp?

Created with Sketch.

• Wandelen met bejaarden

•  Het aankleden van bejaarden
• Nachtemmer legen en wassen

• Helpen met voorgeschreven oefeningen en bewegingen 

• Nagel/Voetverzorging

• Verzorgen van wonden of toedienen van medicatie

• Glas en andere scherpe en of zware spullen naar de container brengen

• Alle servies afwassen

• Kinderopvang, oppassen of babysitten

• Afhandelen van (sociale) administratie: ziekenfonds, bank, post, gemeentediensten e.d.

• Behangen en of schilderen

• Onderhoud en aanleg in of rondom de tuin

• Bloembakken vullen

• Schoonmaken van bedrijfslokalen

• Plafonds schoonmaken

• Stallingen, dieren schoonmaken/wassen

• Auto wassen

• Zware meubels verzetten of optillen

• Kachel en schoorsteen schoonmaken

• Sneeuw ruimen

• Matras uitkloppen


Wanneer word ik uitbetaald?

Created with Sketch.

Je wordt per maand uitbetaald. 

Schoonmaker in Rotterdam